KONKURS – Szczęśliwa Trzynastka

This topic has 130 replies, 37 voices, and was last updated 9 years ago by wiechoslaw.

• Author

Patryk Grabowski
    Participant

z tego co wiem to mamy poprostu potwierdzić to, że nagrody zostały dostarczone i są w dobrym stanie

Mariusz
    Keymaster

Panowie mamy już wszystkie dane do wysyłki – z samego rana przekazane zostaną do sklepów i nastąpi wysyłka. Lada chwila sprzęt będzie u Was 🙂

Patryk Grabowski
    Participant

Nie chcę być nie miły, ale szczerze to trochę mało ludzi się udziela na forum, nie ma z kim pogadać, poopowiadać. Wiele postów jest pustych. Coś trzeba z tym zrobić..

Szymon
    Participant

No zdecydowanie …

Marcin
    Participant

nom 🙂

Mariusz
    Keymaster

Wczoraj lista wysyłkowa trafiła do sklepów – dziś pewnie większość paczek wyjedzie, ale nie chcę się za sklepy wypowiadać, bo pewnie zależy to od ilości zamówień. W każdym razie mam nadzieję, że do piątku wszystkie nagrody będą już u Was 🙂

Co do dyskusji na forum – dziś lekko zmienimy układ menu, aby łatwiej można było dotrzeć do forów grupowych. Być może to skłoni wędkarzy to dyskusji.

Dodatkowo ruszamy z mocniejszą kampanią reklamową. Generalnie robimy co możemy – zawsze możecie nam pomóc nawołując tutaj swoich znajomych wędkarzy 🙂

Jeszcze jedna sprawa, póki co mało oficjalna, dlatego piszę w tym temacie – z prawej strony znajdziecie testowy, prosty czat/shoutbox do pogawędek. Ostatecznie planujemy wprowadzić bardziej rozbudowane narzędzie, ale póki co możecie korzystać z tego. Póki co jest ono dostępne tylko na podstronach forum – w innych działach nie jest widoczne.

Mariusz
    Keymaster

Czat przerzuciliśmy już na wszystkie podstrony.

Anonymous
    Inactive

Właśnie przyszedł do mnie kurier DHL-a z wygranym w konkursie kijem Max Insygnia Spin. Jest świetny,szybka akcja szczytowa,krótki dolnik (akurat do łokcia ) co daje lepszy komfort łowienia przy podbiciach przynęty 🙂 Szczupaki bójcie się,nadchodzę z nowym orężem 🙂

Marcin
    Participant

Ja jeszcze czekam na paczke 🙂

Kamil
    Participant

Do mnie też paczka doszła. Jestem trochę zaniepokojony, ponieważ kołowrotek się przycina. Postaram się coś z tym zrobić samodzielnie i zobaczymy jak będzie.

Anonymous
    Inactive

Wrzucam fotki wygranej nagrody 🙂
    p.s. Może tym razem się załadują 🙂

Anonymous
    Inactive

Niestety nie mogłem tutaj wrzucić zdjęć. Za to wrzuciłem na swój profil i kijek do obejrzenia dla zainteresowanych w moich mediach 🙂

Marcin
    Participant

ja dostałem paczke dzuisiaj 🙂 I dziękuje przetestuje za pare dni 🙂

Comrade Dislav
    Participant

Do mnie jeszcze nie doszła ale liczę na poniedziałek w takim razie 😀

Paweł Makowski
    Participant

Również dzisiaj dostałem nagrodę, dziękuję bardzo! 🙂

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 131 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Jak pisać na forum?

Kontakt

Masz pytania? Wątpliwości? Propozycje współpracy? Napisz do nas - odpowiemy.

Sending

© Podbierak.pl, Serwis Wędkarsko Turystyczny od 2004 roku.

Przejdź do paska narzędzi