Sprzęt wędkarski

Kołowrotek do spinningu

This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated 9 years, 4 months ago by MUCHA.

• Author

Widzewiak45
    Participant

Również moje pytanie – jaki polecacie młynek do spiningu w średnim pułapie cenowym, powiedzmy do 150 zł. Czym sie kierować przy wyborze jeżeli cieżko wam bedzie podać okreslony model. Ale bede wdzieczny za pomoc.

Junior Diaz
    Participant

Nie pomogę Ci ,bo sam prosze o rade odnośnie kołowrotka do spinningu dla mojego ojca w przedziale cenowym 250 – 300 zł. Planuje nim łowić z łodzi jak i z brzegu drapieżniki, pomijając suma. Musi byc funkcyjny i mieścic do 150 metrów żyłki 0,27 mm. Będzie go montował na kije Jaxona xt – pro do 40 gram i Daiwa sweepfire do 25 gram. Czekam na pomoc fachowców:D czyli Was

MUCHA
    Participant

Witam. Odgrzebałem stary temat, ponieważ nikt wam nie udzielił odpowiedzi. Dla kolegi z pierwszego postu, nie wiem na jakie rybki się kolega nastawia, ale polecam młynek Mistrall SCOT, dodasz kilka złoty więcej, ale będziesz zadowolony przez kolejnych kilka sezonów. Młynek solidny, niezawodny a i nie przepłacisz, za tę klasę kręciołka. Póki co znalazłem go tylko na wedkarz.pro Ewentualnie jeszcze Wistrall Amundson, którego sam używam czwarty sezon. Zakładam go do lekkiego jak i cięższego spina, jak narazie nie dostrzegłem wad. Może dlatego, że wszystkie młynki konserwuję przed zimowaniem 😀

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Jak pisać na forum?

Kontakt

Masz pytania? Wątpliwości? Propozycje współpracy? Napisz do nas - odpowiemy.

Sending

© Podbierak.pl, Serwis Wędkarsko Turystyczny od 2004 roku.

Przejdź do paska narzędzi